Altijd een mooie en perfecte kaart in huis!

Mooie Post heeft zijn ´deuren´ geopend op 13 november 2009. Deze site is ontstaan door mijn liefde voor de mode van de eerste decennia van de 20ste eeuw. De mode heeft in die jaren een enorme vlucht genomen en het huis werd belangrijker qua aankleding. Het waren de jaren van de vrouwenemancipatie die een grote ommekeer hebben gebracht in de 20ste eeuw. De vrouwelijkheid daarentegen had zijn weerklank in de mode van toen. Geniet daarom mee als vrouw met stijl van deze bewustwordingsperiode in onze geschiedenis. Met deze kaarten haalt u een kunstwerkje in huis als geschenk voor uzelf of een dierbare.  

                                          

De mode van de eerste decennia van de 20ste eeuw is zo ontzettend inspirerend geweest dat het de grondslag van de hedendaagse mode is geworden. Het is opvallend hoe explosief de ontwikkeling van dit modetijdperk is geweest. De ontwerpen zijn eenvoudig plaatjes. En van die plaatjes heb ik een kaartenlijn ontwikkeld die uniek is in zijn soort. De mode in die tijd was gracieus en elegant, maar toch ook sober en eenvoudig. Er is zoveel ontworpen omdat bij iedere gelegenheid een andere robe behoorde. Het doet je verlangen naar een tijd waar kwaliteit boven kwantiteit stond.

De envelop die je openmaakt als cadeautje 

Een specialiteit is dat ik zelf enveloppen ontwerp, met het karakter van rond 1900 en met het vakmanschap van toen. Ze zijn uniek en bij uitstek geschikt als persoonlijke gift (geld, lief briefje, cadeaubon enz.). Voor meerdere exemplaren mail naar info@mooiepost.nl 

Wat is er fijner om te krijgen tussen alle rekeningen en saaie post dan iets moois uit de winkel van Mooie Post? Zo mooi dat je het bewaren wil of bijvoorbeeld wil ophangen aan zo’n prachtige oude console. Alles wat te koopt is, is ‘one of a kind’.

Niets van deze site mag gekopieerd of gebruikt worden zonder mijn toestemming! De site wordt regelmatig vernieuwd.

Mooie Post is dus geen gewone winkel! Ga gauw naar binnen en kijk, geniet en kies!   

 

      totaal 0 producten